nieuws

Cookers Nijkerk weer open

Bedrijfsvoering

Cookers heeft haar vestiging in Nijkerk weer geopend. De vestiging van de keten was anderhalf jaar gesloten, zo meldt de Barneveldse Krant.

Cookers Nijkerk weer open

Barry en Petra Boerman, de nieuwe eigenaars, hebben de zaak deze maand heropend. Ze gaan de vestiging op 10 oktober officieel openen. Keurmeester Rob Geus, van het tv-programma Smaakpolitie en Red mijn vakantie, zal de handeling verrichten.

De eerste eigenaar bouwde in 2007 het voormalige Gonzales BBQ-restaurant om tot een Cookers. Hij opende in juli 2007, maar hield het uiteindelijk niet lang vol.

Het casual dining concept van Cookers bestaat drie onderdelen: lunchroom, restaurant en afhaalmogelijkheden. Cookers is een formule van franchise friendly concepts (ffc), dat ook bijvoorbeeld de formules Kwalitaria en Smulwereld onder haar hoede heeft. De keten telt momenteel vijf vestigingen.

Reageer op dit artikel