nieuws

Amsterdamse pizzeria kort en klein geslagen

Bedrijfsvoering

De New York Pizza aan de Dotterbloemstraat in Amsterdam is door een groep van zeven gemaskerde mannen volledig kort en klein geslagen. Het personeel kon net op tijd wegkomen toen de mannen met honkbalknuppels de zaak vernielden.

Amsterdamse pizzeria kort en klein geslagen

De winkelruiten, vitrines, kassa’s en oven zijn vernield door de agressieve gemaskerde mannen. Verder werd de hele zaak besmeurd met ketchup.

Filiaalmanager Aziz Yilderim laat weten dat een week eerder een woordenwisseling is geweest voor de deur van zijn pizzeria. ‘En de dagen daarna zijn onze koeriers op straat bedreigd door mensen uit dezelfde groep. Ze zouden de zaak platbranden, en meer van dat soort opmerkingen. Dat was vervelend, maar dit had ik nooit verwacht’, aldus Yilderim op de website van Het Parool.

De zaak van New York Pizza zit nu anderhalf jaar in de Dotterbloemstraat. Sinds de komst zijn er eerder ruiten vernield, zegt Yilderim, die toch het gevoel heeft welkom te zijn de buurt gezien het aantal bestellingen.

Reageer op dit artikel