nieuws

Indiërs vertrouwen massaal op Pizza Hut

Bedrijfsvoering

Voor het vijfde jaar is Pizza Hut het meest vertrouwde voedselmerk in India. De keten is de enige voedselverstrekker in de top 20 vertrouwde dienstverlenende bedrijven in India.

Indiërs vertrouwen massaal op Pizza Hut

Het jaarlijkse overzicht van de meest vertrouwde merken in 2009 van The Economic Times (India), heeft Pizza Hut voor het vijfde jaar uitgeroepen tot het Meest vertrouwde merk voor dienstverlening op het gebied van voedsel in India, vóór alle andere Indiase- en wereldwijde merken.

Pizza Hut is ook het enige restaurantbedrijf dat een plaats heeft gekregen in de lijst van Top 20 merken van dienstverlenende bedrijven. Pizza Hut India is een onderdeel van Yum! Restaurants International (YRI), een onderdeel van Yum! Brands.

‘Ik feliciteer ons hele team in India’, zei Graham Allan, president van Yum! Restaurants International. ‘India is een belangrijke opkomende markt voor ons. Zowel Pizza Hut als KFC blijkt zeer populair te zijn bij consumenten en we hebben ook hoge verwachtingen voor Taco Bell. Wij blijven grote investeringen doen in India als onderdeel van ons plan om te profiteren van deze grote en snelgroeiende markt met meer dan 1 miljard mensen.’

Gedurende de afgelopen 11 jaar was Yum! het grootste en snelstgroeiende restaurantbedrijf in India met intussen 156 Pizza Hutten in 35 steden en 45 KFCs in 11 steden.

Reageer op dit artikel