nieuws

Bagels & Beans wint de NFV Franchise Trofee

Bedrijfsvoering

Bagels & Beans heeft de Franchise Trofee 2009 van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) gewonnen. De koffieketen blinkt volgens de jury uit op het vlak van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid.

Bagels & Beans wint de NFV Franchise Trofee

De winnaar werd gisteravond bekend gemaakt tijdens de jaarvergadering van de NFV.

Winnaar Ronald Bakker kreeg de prijs uitgereikt door jury-voorzitter Loek Hermans.

De NFV Franchise Trofee is de enige vakprijs die de franchisewereld kent en is bedoeld als expliciete erkenning van franchiseformules die op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid uitblinken.

Oprichter Ronald Bakker is blij met de erkenning: ‘Fantastisch om te horen dat we de NFV Franchise Trofee hebben gewonnen! We zijn vereerd en vooral trots op onze franchisenemers die het elke dag weer moeten waarmaken. Onze formule in combinatie met de inzet en passie van onze franchisenemers blijken duidelijk opgemerkt te worden. En daar zijn we ontzettend blij mee’

Reageer op dit artikel