nieuws

Pizzakoerier gebruikt pizza als wapen

Bedrijfsvoering

Een pizzakoerier in de Amerikaanse staat Florida ging direct in de verdediging toen drie overvallers een vuurwapen op hem richtten. Hij gebruikte de pizza als wapen.

Pizzakoerier gebruikt pizza als wapen

Met een vers gebakken, dampende pepperoni pizza was pizzakoerier Eric Lopez Devictoria (40) afgelopen zaterdag in het stadje Miramar op weg naar een hongerige klant, toen hij ineens oog in oog stond met drie jonge overvallers. Dit meldt Kidsweek.

Schoten

Ze eisten al het geld dat hij bij zich had en één van de jongens richtte een pistool op Eric. Die aarzelde geen seconde, smeet de gloeiend hete pizza in het gezicht van de gewapende overvaller en zette het op een lopen. Hij hoorde achter zich nog wel schoten, maar werd niet geraakt.

Opgepakt

Eenmaal terug bij de pizzaria waar hij werkt, belde Erik de politie en deed aangifte van de overval. De politie trok er meteen op uit en wist later die nacht de drie jongens op te pakken. Zij worden berecht voor een gewapende overval.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels