nieuws

Fastfoodhulp neemt bad in Burger King

Bedrijfsvoering

Burger King heeft een medewerker direct op straat gezet omdat de man uitgebreid had liggen badderen in een van de wasbakken van het restaurant. De Burger King-medewerker maakte een video van zijn opzienbarende actie en publiceerde dit op internet.

Fastfoodhulp neemt bad in Burger King

Fastfoodhulp Timothy Tackett was jarig en vond het een gepast cadeau om een uitgebreid schuimend bad te nemen in de keuken van het restaurant in Xenia, Ohio. In de wasbak wordt normaliter bestek van het horecabedrijf gewassen.

Tackett liet zijn badactiviteiten door een collega opnemen op video en liet het plaatsen op zijn MySpace-pagina op internet. Nadat de restaurantmanager was getipt over het filmpje, werd Tackett ontslagen. Ook de cameraman kon zijn biezen pakken.

Reageer op dit artikel