nieuws

Vork Stadshagen ‘verrast’ met derde plek

Bedrijfsvoering

Maurice Snijder en Tanja Koerts waren ‘volslagen verrast’ met de derde plaats in de Cafetaria Top 100. ‘Hier zijn we echt heel blij mee’, meldden de eigenaren van Vork Stadshagen in Zwolle.

Vork Stadshagen ‘verrast’ met derde plek

Het bedrijf staat al vier jaar achter elkaar in de top 10 en vorig jaar zelfs op de tweede plek. Dit jaar is de prijs een extra beloning. ‘We hebben een ontzettend druk jaar achter de rug’, aldus Snijder. ‘Het klantenaantal blijft groeien. We zijn nu vaker apart van elkaar in de zaak, om zo blijvend sturing aan het team te geven. Deze prijs is ook voor ons personeel.’

Het door de formulebeheerder Friendly Franchise Concepts gewenste omvlaggen naar Kwalitaria, gaat voorlopig in de ijskast. ‘De formule Vork voldoet aan onze verwachtingen en die van onze klanten’, meldt Tanja Koerts. ‘Daarnaast hebben we de ruimte om een eigen invulling te geven aan onze zaak.’

Stadshagen ligt in een Vinex-wijk in Zwolle, die nog steeds groeiende is.

Reageer op dit artikel