nieuws

McDonald’s reikt McStudiebeurs uit aan medewerkers

Bedrijfsvoering

Zestien studerende medewerkers hebben vorige week officieel een McStudiebeurs. Met dit bedrag ter hoogte van het collegegeld stimuleert McDonald’s talentvolle medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. De McStudiebeurs wordt sinds 2007 jaarlijks toegekend.

McDonald’s reikt McStudiebeurs uit aan medewerkers

De zestien winnaars ontvingen hun McStudiebeurs uit handen van Jo Sempels, directeur van McDonald’s Nederland, en Marjolein Reijs, director human resources. De geselecteerde medewerkers studeren aan verschillende onderwijsinstellingen door heel Nederland en volgen opleidingen die uiteenlopen van voeding en diëtetiek tot scheikunde, rechten en psychologie.

Om voor de McStudiebeurs in aanmerking te komen moeten medewerkers ten minste een jaar in een McDonald’s restaurant werken, minimaal een ‘goed’ scoren bij de laatste beoordeling en een mbo-, hbo- of universitaire opleiding volgen. Bovendien moeten ze een essay schrijven over een aan McDonald’s gerelateerd onderwerp.

‘Wij hebben de McStudiebeurs ingesteld omdat wij de ontwikkeling van onze medewerkers zeer belangrijk vinden’, aldus Marjolein Reijs. ‘Om dit te benadrukken hebben we dit jaar aan twee keer zo veel mensen als vorig jaar de McStudiebeurs toegekend. Uit de essays blijkt dat de deelnemers behalve bij hun studie zeer betrokken zijn bij hun werk en het merk McDonald’s.’

Meer berichten over McDonald’s:

Reageer op dit artikel