nieuws

Subway op sandwichtroon in Groot-Brittannië

Bedrijfsvoering

Subway mag zich de grootste sandwichverkoper van Groot-Brittannië noemen. Subway was vorig jaar goed voor een omzet van 300 miljoen Britse ponden. Dat is meer dan de voormalige nummer één, Tesco.

Subway op sandwichtroon in Groot-Brittannië

Daarmee mag Subway zich marktleider noemen in Groot-Brittannië. De 300 miljoen pond omzet blijkt uit het jaarverslag 2007 van de Sandwich Association, de Britse belangenorganisatie van de broodjes- en sandwich business, meldt Foodexpress.info.

Subway telt ruim 1.200 vestigingen in Groot-Brittannië en Ierland. In 2010 moet dit de groeiplannen van Subway tweeduizend zijn. De omzet in Britse sandwichbusiness concentreert zich niet langer tot de lunch, maar meer verspreid over de dag.

Reageer op dit artikel