nieuws

Starbucks komt met voedzame smoothies

Bedrijfsvoering

Koffieketen Starbucks heeft weer een nieuw product gelanceerd. Onder de naam Vivanno Nourishing Blends, kortweg Vivanno, biedt Starbucks smoothies aan met een combinatie van verschillende soorten fruit, voedingsvezels en/of chocola, eventueel aangevuld met koffie of thee.

Starbucks komt met voedzame smoothies

‘Gewone’ fruitsmoothies had Starbucks al, begin deze maand zijn de gezonde Vivanno-blends in thuisland Amerika gepresenteerd.

De nieuwe smoothies bevatten onder meer banaan, melk, ijs, weipoeder en voedingsvezelpoeder. Ze bevatten 270 calorieën, meldt EVMI.

Er zijn twee smaken: sinaasappel-mango-banaan en banaan-chocola. Die kunnen echter wel worden ‘gecustomized’. Aan de banaan-chocola kan espresso worden toegevoegd zonder dat dat extra calorieën oplevert. De sinaasappel-mango-banaan kan worden besteld met groene thee poeder dat zorgt voor antioxidanten en extra vitamine C, maar ook voor 40 extra calorieën.

Meer berichten over Starbucks:

Reageer op dit artikel