nieuws

KFC-hulp spuugt en plast in eten agent

Bedrijfsvoering

Een medewerker van een filiaal van Kentucky Fried Chicken (KFC) in de Amerikaanse staat Nebraska heeft over het eten van een politieman en zijn kinderen gespuugd en geürineerd. De kipketen moet de agent een schadevergoeding van 40.000 dollar (25.000 euro) betalen.

KFC-hulp spuugt en plast in eten agent

De agent en zijn zoontjes van 4 en 7 werden ziek van het vervuilde eten, één van de kinderen moest zelfs in het ziekenhuis worden opgenomen.

De rechtbank oordeelde dat het restaurant nalatig is geweest en een schadevergoeding van 40.000 dollar moet betalen, meldt Meat&Meal. KFC zou niet hebben ingegrepen terwijl het management volgens verschillende medewerkers wél op de hoogte was van de ‘voorkeursbehandeling voor agenten’.

Collega’s van de dader hadden nog gezien hoe hij het eten van de agent had bewerkt. Maar de gewaarschuwde leiding deed er niets aan.

Een woordvoerder van KFC is het daar echter niet mee eens. Hij zegt dat het bedrijf in beroep gaat tegen de uitspraak. Volgens hem omdat de dader, Casey Diedrich, alleen handelde. Diedrich werd al eens beboet, maar moet volgens KFC ook de schadevergoeding ophoesten.

Meer berichten over KFC:

Reageer op dit artikel