nieuws

Terrorisme-restaurant serveert dodelijke gerechten

Bedrijfsvoering

Een fastfoodrestaurant in Beiroet heeft een terrorisme-thema geïntroduceerd om zo klanten te trekken. Bij ‘Buns and Guns’ – te vertalen als ‘Gebak en Geweren’ – dineer je bij het geluid van pistoolschoten. Wapens, munitie en camouflagenetten hangen aan muren en plafonds.

Terrorisme-restaurant serveert dodelijke gerechten

Eigenaar Yousef Ibrahim serveert maaltijden als ‘granaatkip’ en ‘terroristenbrood’. Andere keuzes op de kaart zijn de Kalashnikov, de Viper en de B52 bommenwerper.

Het restaurant heeft als motto Een tosti kan je vermoorden. ‘Mijn doel was om mensen aan het lachen te maken voordat ze zich af gingen vragen waarom ik dit thema gekozen heb. Het belangrijkste is dus dat ze er om kunnen lachen’, zegt Ibrahim tegen de BBC. Hij benadrukt dat zijn broodjes enkel dodelijk zijn wanneer je er te veel van eet.

‘Het trekt de mensen aan. Het moment dat ik mijn restaurant opende, liep het meteen storm’, aldus Ibrahim.

Reageer op dit artikel