nieuws

Italiaans en Aziatisch eten in stations

Bedrijfsvoering

Treinreizigers kunnen binnenkort op de grotere stations ook terecht voor Aziatisch en Italiaans eten. Directeur Jan Kooiker van de NS-dochteronderneming Servex maakte dinsdag tijdens de vastgoedbeurs Provada in de RAI in Amsterdam bekend dat zijn onderneming vestigingen gaat openen van Yam Yam en Julia’s.

Italiaans en Aziatisch eten in stations

De laatste winkelformule is ontwikkeld door Servex zelf, dat verantwoordelijk is voor de exploitatie van restaurants en andere winkels in NS-stations. Julia’s biedt volgens de NS-dochter een combinatie van gezond (warm) eten en zitgelegenheid, maar ook de mogelijkheid om de maaltijd mee te nemen voor onderweg. De eerste vestigingen van Julia’s openen hun deuren in het najaar, op de Centraal Stations van Amsterdam en Leiden.

De formule Yam Yam bestaat al langer en wordt nu ook in stations geïntroduceerd. Reizigers kunnen in deze winkels hun eigen Aziatische gerecht samenstellen, om dat ter plaatse op te eten of mee te nemen. De eerste Yam Yam-vestigingen gaan deze zomer open in de Centraal Stations van Eindhoven en Groningen. Later dit jaar krijgt Leiden ook een Yam Yam.

Reageer op dit artikel