nieuws

Winnaar KFC’s ‘what do you do best’ bekend

Bedrijfsvoering

Beatboxer Marciano Madretsma (21) heeft de ‘What do you do best’ competitie, een initiatief van Kentucky Fried Chicken en MTV, gewonnen. Tijdens de Grand Finale, uitgezonden op instore TV in alle KFC restaurants en op de website, kwam Marciano Madretsma uit Vlaardingen als winnaar uit de strijd.

Winnaar KFC’s ‘what do you do best’ bekend

Met deze Grand Finale eindigt de multimediale ‘What do you do best’ competitie. Via spots op MTV werden jongeren opgeroepen hun beste trucs in te sturen. Op Kfc.nl werden hier de beste tien uit geselecteerd. Tijdens de finale werd per SMS de winnaar bepaald.

Madretsma’s beatboxfilmpje is in juni en juli op MTV te zien. Zijn filmpje en dat van de andere finalisten is te bekijken op de website van KFC.

De ‘What do you do best’ competitie was een belangrijk onderdeel van de KFC-campagne ‘We know what to do with chicken’. Diverse ingezonden trucs speelden de afgelopen jaren een rol in de ‘Die is goed met …’-commercials.

Madretsma beatboxt sinds hij zeven jaar oud is. Hij beleefde de finale in het KFC restaurant aan het Binnenwegplein in Rotterdam. ‘Het lijkt me super mijzelf straks op MTV te zien!’ In het winnende filmpje, laat Marciano verschillende oldskool beats horen, die hij al op jonge leeftijd leerde. Ook doet hij de bijzondere ‘wind technique’.

Reageer op dit artikel