nieuws

Video op web over puinhoop bij BK

Bedrijfsvoering

Op YouTube.com is een video opgedoken waarin een Amsterdamse vestiging van Burger King op de korrel wordt genomen tijdens Koninginnedag. Op de video is te zien hoe grote hoeveelheden afval de vloer van de fastfoodzaak bedekken.

Video op web over puinhoop bij BK

Het gaat om de Burger King op het Amsterdamse Leidseplein, zo meldt Fok.nl. Op deze site wordt melding gemaakt van de rommel in de eetgelegenheid. Uit de reacties op het bericht op Fok.nl blijkt dat er veel kritiek is op de hygiëne in deze zaak.

In de video, die op 1 mei is geplaatst op YouTube.com en ruim een minuut duurt, is te zien dat de vloer van de fastfoodzaak bezaaid is met lege zakken en bakjes. Door uitpuilende prullenbakken hebben bezoekers de afvalresten blijkbaar op de grond gegooid.

De video, die in het geheim is gemaakt, leverde flink wat uitgesproken reacties op van kijkers. Op dinsdag 6 mei is de video al ruim zevenduizend maal bekeken.

De bewuste video.

Reageer op dit artikel