nieuws

Vapiano sluit deal voor 10 vestigingen in Texas

Bedrijfsvoering

Pizza- en pastaketen Vapiano sluit voor de tweede keer in korte tijd een franchiseovereenkomst in de VS. Het Duitse concept krijgt tien vestigingen in Dallas, Texas.

Vapiano sluit deal voor 10 vestigingen in Texas

Franchisenemer wordt Tim McCallum, ook verbonden aan de gemakswinkelketen 7-Eleven. Hij wil tien Vapiano’s in Dallas en directe omgeving, de eerste moet in september open. Ook heeft McCallum nu al plannen voor andere steden als Austin en San Antonio, meldt Franchisewire.com.

‘Ik was afgelopen juli in Duitsland, en kwam daar voor het eerst Vapiano tegen’, aldus McCallum. ‘We waren op slag verliefd op het concept, en wisten meteen dat het perfect past in Dallas.’

Vapiano heeft op dit moment drie vestigingen in eigen beheer in Washington, en sluit in de VS in eerste instantie regionale franchisedeals af. Onlangs kwam een zelfde soort overeenkomst als in Texas al tot stand in Boston, Massachusetts, en ook in Florida is een overeenkomst. Voor de toekomst mikt de keten op grote steden als Las Vegas, Miami, Chicago and New York.

Meer berichten over Vapiano:

Reageer op dit artikel