nieuws

Bagels & Beans in chique Haags Statenkwartier

Bedrijfsvoering

Bagel & Beans heeft zijn derde vestiging in Den Haag geopend. De jongste zaak staat in het chique Statenkwartier. Veel wijkbewoners vroegen bij de andere Haagse vestiging om een zaak in hun Statenkwartier.

Bagels & Beans in chique Haags Statenkwartier

Dat zegt Kia van der Laan die samen met Edward Sellier franchisenemer is voor de regio Haaglanden. Van der Laan en Sellier beschikken over een licentie voor deze regio en willen het aantal vestigingen van drie de komende tijd uitbouwen.

‘We merkten in de zaak op de Plaats dat veel bezoekers uit het Statenkwartier vroegen of we ook in hun wijk een zaak wilden openen. We hebben een a4’tje in de zaak gelegd waarop de klanten een krabbel konden zetten. Zo zijn we eigenlijk met deze luchtige vorm van een handtekeningenactie gekomen tot een zaak in het Statenkwartier’, aldus Van der Laan.

De nieuwe Haagse zaak is gevestigd in een hoeklocatie op de Aert van der Goesstraat 2. Het pand ligt pal tegenover een speeltuin. Zo kunnen moeders en vaders genieten van de lekkerste cappuccino, espresso of oververse bagel, terwijl ze een oogje in het zeil houden. Aldus Van der Laan en Sellier in een persverklaring.

De Haagse franchisenemers hebben er zin in. ‘We verwachten veel aanloop. Naast de bewoners van het prachtige Statenkwartier, zullen ook veel expats zich aangetrokken voelen tot Bagels & Beans. En natuurlijk zullen de “shoppers” en andere levensgenieters niet ontbreken’.

Bagel & Beans startte in 1995. Momenteel telt de keten 29 zaken. Elf zaken, onder andere in Nijmegen, Amsterdam, Utrecht en Enschede zijn in de maak.

Reageer op dit artikel