nieuws

Overvaller McDonald’s gepakt in Amsterdam

Bedrijfsvoering

Een 31-jarige overvaller is afgelopen weekend in Amsterdam door een arrestatieteam aangehouden. Kort daarvoor had hij geprobeerd een McDonald’s te overvallen. Een week geleden had hij hetzelfde filiaal van de fastfoodketen beroofd, meldt de politie.

Overvaller McDonald’s gepakt in Amsterdam

De man bedreigde het personeel van de vestiging aan de Eerste van Swindenstraat met een vuurwapen. Medewerkers herkenden hem als de overvaller die vorige week zaterdag ook in de zaak was, mede omdat hij hetzelfde vuurwapen gebruikte.

Toen ging hij er vandoor met onbekende buit. Een vrouwelijke klant wist hem dit keer te verjagen door te schreeuwen en te gooien met dienbladen.

Een medewerker ging vervolgens achter hem aan en zag hem een woning in de Tweede van Swindenstraat ingaan. Nadat de straat was afgezet kon hij worden aangehouden in zijn woning. Daar was ook zijn 2-jarige zoontje aanwezig, dat is overgedragen aan familie.

Zie ook:

Reageer op dit artikel