nieuws

‘KFC-kip nekt presidentskandidaat Romney

Bedrijfsvoering

Republikeins presidentskandidaat Mitt Romney zou de strijd om deelname aan de presidentsverkiezingen in Amerika wel eens kunnen gaan verliezen vanwege een gegrilde KFC-kip. Dat stelt althans rivaal Mike Huckabee. (incl. filmpje)

‘KFC-kip nekt presidentskandidaat Romney

Volgens Huckabee heeft gezondheidsfanaat Romney een slechte beurt gemaakt in de zuidelijke staten van Amerika omdat hij tijdens een lunch in een restaurant van Kentucky Fried Chicken het vel van de gegrilde kip haalde, vóór hij hem opat. Dit schrijft Meat&Meal.

Dodelijk, meent Huckabee. ‘Iedere zuiderling weet dat het beste deel van een gegrilde kip, het vel is. Romney kennelijk niet en dat betekent dat ík de voorverkiezingen in dit deel van het land zal winnen. Ik ben blij dat hij dit gedaan heeft.’

Huckabee wees daarbij op een anekdote uit de tijd van Gerald Ford en Jimmy Carter.

Ford kreeg in 1976 in Texas het typische zuidelijke gerecht ‘tamale’, maar verzuimde de maisbladeren eromheen weg te halen. ‘Hij wist dus niet hoe hij tamale moest eten. Carter wel. Ford verloor daarmee Texas én gelijk zijn kans op het presidentschap.’

Zie de reactie van Huckabee:

Meer KFC berichten:

Reageer op dit artikel