nieuws

Overvaller verjaagd met barkruk

Bedrijfsvoering

De eigenaar van Cafetaria Monja in Culemborg heeft een overval op zijn zaak weten te voorkomen door flinke stampij te maken. De cafetariahouder dreigde de overvaller met een barkruk, waarna de rover met de staart tussen de benen afdroop.

Overvaller verjaagd met barkruk

Het incident gebeurde op donderdagavond rond 20.40 uur. Een overvaller liep de cafetaria binnen, waarna hij probeerde achter de toonbank te komen. Op dat moment kwam de 45-jarige cafetariahouder in aktie.

Die dreigde de overvaller met een barkruk, waarna de overvaller er zonder buit vandoor ging. De politie is op zoek naar de overvaller. Het gaat om een man van twintig tot 25 jaar oud met een normaal postuur. De man droeg een donkerbruine sjaal over zijn gezicht, een zwarte muts en een donkere jas tot over de heupen.

Reageer op dit artikel