nieuws

Brabant twijfelt over komst McDonald’s

Bedrijfsvoering

De provincie Brabant heeft heel grote twijfels over de komst van McDonald’s bij Gilze. Dat zegt wethouder Lau Lavooij van PvdA. Gevolg is dat het college van Gilze en Rijen niet mee wil werken aan de komst van een McDonald’s.

Brabant twijfelt over komst McDonald’s

Dat meldt BN/DeStem. Ondernemer Ad Goeijers wil graag een McDonald’s starten ten noorden van de A58 bij de Gilzer carpoolplek. Naast een McDonald’s wil Goeijers er ook een McDrive ontwikkelen.

Lavooij zegt dat de provincie een zorgvuldige ontwikkeling van het gebied wil en daarbij twijfelt aan McDonald’s. De raad van Gilze en Rijen is voorstander, omdat het extra arbeidsplaatsen oplevert. Voor ondernemer Goeijers zorgt de politieke spagaat voor vertraging.

Reageer op dit artikel