nieuws

Snackpoint Knoors terug op podium

Bedrijfsvoering

Snackpoint Knoors in Berg aan de Maas blijft in de absolute top van de Cafetaria Top-100 staan. Het Limburgse bedrijf stijgt een plaats, van vier naar drie. Snackpoint Knoors is de beste cafetaria van Limburg.

Snackpoint Knoors terug op podium

De derde plaats van Snackpoint Knoors van Raymond Knoors en Cindy Ebben is er een van formaat. Al vier jaar draait dit kerngezonde bedrijf in de top van onze ranglijst mee, en in 2005 werd al eens een tweede plek behaald.

Het zijn de betrouwbare kwaliteit, gezellige atmosfeer, kraakhelderheid en gastvriendelijkheid die dit bedrijf keer op keer hoge scores opleveren.

Het bedrijf is jaarlijks goed voor 260.000 euro omzet en 96.000 euro nettowinst. Zou uitbreiding van het achthonderd inwoners tellende Berg aan de Maas vallen deze cijfers volgend jaar waarschijnlijk hoger uit.

Bekijk hier foto’s van Knoors:

Meer berichten over de Cafetaria Top-100:

Reageer op dit artikel