nieuws

Joop Verhage als Frans Bauer

Bedrijfsvoering

Joop Verhage, ketendirecteur van Verhage Fast Food, heeft de feestelijke bijeenkomst van de Cafetaria Top-100 opgevrolijkt met een muzikaal optreden. Verhage zong samen met Marianne Weber een duet. Hij fungeerde daarbij als Frans Bauer.

Joop Verhage als Frans Bauer

Joop Verhage werd door levensliedzangeres Weber verrast met een uitnodiging een duet te zingen. Na enige aarzeling (‘Ik ken Frans Bauer niet’) nam de baas van Verhage Fast Food de uitnodiging aan. Weber en Verhage zongen de hit De Regenboog, waarbij Verhage mocht play-backen.

Weber verzorgde een muzikaal intermezzo in een bomvolle zaal bij de presentatie van de Cafetaria Top-100, de ranglijst met de honderd beste cafetaria’s van Nederland. Naast diverse hits zong ze onder andere ook haar nieuwste plaat De Italiaan, nummer dertig in de Horeca Hot 30.

Reageer op dit artikel