nieuws

Brandblusser verjaagt cafetaria-overvallers

Bedrijfsvoering

Een cafetariahouder in Waddinxveen heeft op een wel heel opvallende manier overvallers zijn zaak gejaagd. Met een brandblusser in zijn hand kwam hij schreeuwend op de twee overvallers af. Die kozen daarop snel het hazenpad.

De twee overvallers, beiden ongeveer twintig jaar oud, kwamen donderdag 1 februari rond half tien de zaak aan de Zuidkade in Waddinxveen binnen. Met een vuurwapen in de hand en een bivakmuts over hun gezichten, eisten ze geld.

De vrouw ging niet in op de eis van de overvallers, waarna haar man schreeuwend vanaf de achterzijde van de zaak met een brandblusser in de hand naar de overvallers rende. De overvallers schrokken en renden snel weg. De gealarmeerde politie zocht de omgeving af, maar heeft de overvallers niet aangetroffen.

Brandblusser verjaagt cafetaria-overvallers

Reageer op dit artikel