nieuws

Al Capone’s levert nu ook aan supers

Bedrijfsvoering

Pizzaketen Al Capone’s levert nu ook aan de supermarktketens Coop en Plus. Al Capone’s gaat koelverse pizza’s leveren, waarmee het straks in ruim driehonderd supermarkten te vinden is, zo meldt de onderneming.

Het afgelopen halfjaar is er een test geweest in de regio Rotterdam met de verkoop van koelverse pizza’s van het merk, die positief is verlopen. De proef toonde volgens Al Capone’s aan dat klanten bereid zijn te betalen voor een koelverse pizza met een betrouwbare naam in de horeca.

Verder zegt de pizzaketen dat de verkoop van de pizza’s in supers geen negatief effect heeft op de bezorging van de pizza’s. Al Capone’s heeft hoge verwachtingen van de supermarktverkoop en denkt dat binnen twee jaar de verkopen van de pizza’s via de bezorging nog 20 procent zal zijn van haar totale omzet.

Reageer op dit artikel