nieuws

AC heeft hulp Burger King niet nodig

Bedrijfsvoering

AC Nederland spreekt het bericht van de regionale krant De Stentor tegen dat het wegrestaurant in Stroe de hulp van Burger King nodig heeft om het hoofd boven water te houden. Sterker nog, het is nog lang niet zeker dat er een Burger King komt in Stroe.

AC heeft hulp Burger King niet nodig

Dat laat marketingmanager Jiri Verstraaten van AC Nederland weten. Verstraaten stelt nadrukkelijk dat AC niet noodleidend is.

Burger King wordt in het artikel in De Stentor opgevoerd als redmiddel voor de AC-vestiging langs de A1 in Stroe. Ook stelt Verstraaten dat het nog niet zeker is dat er een Burger King-vestiging komt in het wegrestaurant.

‘We bevinden ons in een vroeg stadium om te onderzoeken of er eind van dit jaar mogelijk een Burger King-vestiging komt in het wegrestaurant in Stroe’, aldus de marketingmanager, die stelt dat de samenwerking tussen AC Nederweert en Burger King, die onlangs is gestart, er goed verloopt.

Eerdere berichten over Burger King

Reageer op dit artikel