nieuws

Van Dobben verlengt contract in de ArenA

Bedrijfsvoering

Van Dobben en ArenA cateraar Catering Club hebben het samenwerkingscontract verlengd met vijf jaar.Van Dobben startte in het seizoen 1999-2000 als ‘thuisploeg’ in de Amsterdam ArenA, waarin een kleine 50.000 croquetten over de toonbank gingen. In het afgelopen seizoen waren dat bijna 200.000 stuks. Deze enorme groei werd mogelijk dankzij de speciaal voor de ArenA ontwikkelde apparatuur, waarin maar liefst 45 croquetten tegelijk kunnen worden gebakken. Inmiddels is het broodje Van Dobben croquet in de Amsterdam ArenA de meest geconsumeerde snack.

Het nieuwe contract werd officieel getekend in de Koninklijke Loge van de Amsterdam ArenA. v.l.n.r.: Hans van der Linden (Directeur Catering Club), Karel Zwetsloot (National Account Manager Cold Food), Sietze Jonker (Sales Manager Food Service Cold Food), Maartje Douma (Brand Manager Cold Food) en Olaf Noorman (Algemeen Directeur Cold Food).

Reageer op dit artikel