nieuws

New York Pizza wil meer tam-tam bij introductie pizza

Bedrijfsvoering

New York Pizza gaat meer van zich laten horen. De pizzaketen heeft daarvoor reclamebureau Today ingeschakeld. Today moet New York Pizza helpen om op korte termijn het aantal vestigingen van 73 naar honderd te brengen. En dus komt er meer tam-tam bij de introductie van pizza’s.

Het reclamebureau uit Amstelveen heeft na een twee maanden durend strategietraject een nieuwe merkstrategie, -filosofie en –aanpak geformuleerd. Zo meldt Adformatie. ‘Dat klopt’, meldt Iris Budding van Today desgevraagd. ‘Smaak gaat centraal staan in de campagne. Per kwartaal introduceert New York Pizza een nieuwe pizza, die we voorzien van de nodige communicatie.’ Budding wil verder nog niet ingaan over details van het nieuwe communicatieplan. Waarschijnlijk worden bioscopen, tram- en lokale campagnes ingezet.

Reageer op dit artikel