nieuws

IJssalon Min12 wil meer zaken

Bedrijfsvoering

Theo van Wamel van IJssalon Min12 in Sneek wil de komende jaren meer ijszaken openen. Begin deze maand opende hij een tweede zaak in Harlingen.

IJssalon Min12 wil meer zaken

Van Wamel denkt dat er ruimte is voor meer Min12-vestigingen. Franchising is daarbij zeker een optie. ‘Ik wil clusters van drie vestigingen opzetten’, meldt hij. ‘Waarbij de centrale vestiging, waar het ijs wordt bereid, in eigen beheer blijft. De andere twee kunnen dan voor franchising in aanmerking komen.’

Van Wamel heeft ook een proef lopen met een shop-in-shop concept in een cafetaria in Franeker. ‘Na dit seizoen kijken we of we het voor herhaling vatbaar is en of het vaker gaan toepassen’, meldt Van Wamel.

Meer over de plannen van Van Wamel in Snackkoerier 10.

Reageer op dit artikel