nieuws

Forse schade na brand in snackbar

Bedrijfsvoering

Snackbar De Kikker in Kouderkerk heeft forse schade opgelopen door een felle brand. De schade wordt geschat op 200.000 euro. De brand is vermoedelijk ontstaan door kortsluiting.

Volgens eigenaar Rijk van Harskamp is de snackbar volledig uitgebrand. ‘Mijn naastgelegen restaurant heeft veel roetschade opgelopen. De tussengelegen keuken is voor de helft verloren gegaan. Door de brand is het inbraakalarm afgegaan. Zodoende was ik in twee minuten bij de zaak’, aldus Van Harskamp op de website van het AD.

Goed verzekerd

Van Harskamp schat de schade op 200.000 euro. ‘Ik ben goed verzekerd. Alleen ruziën de verzekeringsmaatschappijen over wie wat moet gaan betalen. Dat is vervelend, want als ondernemer zit je daar tussenin. Het is gebeurd en ik wil graag verder’.

Snackbar De Kikker zal vermoedelijk pas over een half jaar weer open gaan. Van Harskamp: ‘Deze moet eerst helemaal worden gestript. Maar het ziet ernaar uit dat ik uiteindelijk met een totaal “nieuw” bedrijf begin’.

Forse schade na brand in snackbar

Reageer op dit artikel