nieuws

Familie Van Dobben neemt snackproduct Cold Food over

Bedrijfsvoering

De familie Van Dobben neemt met twee investeerders de snackproducent Cold Food over van de Van Dijk Groep. Dat heeft de familie dinsdag bekendgemaakt. Cold Food maakt onder meer de de kroketten Kwekkeboom en Van Dobben. Het bedrijf produceert bovendien snacks onder de naam Laan Snacks en Rijk’s.

De familie heeft in het verleden de productie van haar eigen merk kroketten en andere snackproducten aan Cold Food overgedragen. De Van Dobbens krijgen nu het merk weer in eigen handen. De investeerdersgroepen MIO Fund en Synergia Capital Fund II werken bij de overname samen met de familie Van Dobben.

‘De overname biedt volop de mogelijkheid ons huidige merkenbeleid nog verder uit te bouwen’, zei S. Zwanenburg, directeur van Cold Food. Bij de producent werken 140 mensen. De onderneming verkoopt jaarlijks 50 miljoen kroketten van het merk Kwekkeboom en Van Dobben.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:Reageer op dit artikel