nieuws

Snackkar doelwit eindeloos vandalisme

Bedrijfsvoering

Er lijkt maar geen einde te komen aan de lange reeks van vernielingen aan snackkar Tante Colly’s Snacks in Nieuwegein. Al ruim zes maanden is de kar doelwit van vandalisme. Het lijkt er op dat ‘tante Colly’ weggepest wordt.

‘Ik word er erg onzeker van. Ik denk dat een concurrent mij probeert weg te krijgen, maar ik kan niets bewijzen’, treurt Cordelia Millerson van snackkar Tante Colly’s Snacks in het AD. Haar snackkraam staat op een gewild stukje op bedrijventerrein Laaggraven in Nieuwegein.

De kar van Millerson wordt al zes maanden vernield door onbekenden. Ook is er in die tijd meerdere malen ingebroken. Daarbij is ondermeer een stroomkabel doorgeknipt. Bij de laatste inbraak is met een zwaar voorwerp de kraam opengebroken en is er voor honderden euro’s aan spullen weggehaald.

Millerson heeft sinds 2,5 jaar een vergunning om elke dag, behalve in het weekeinde, op Laaggraven te staan. In het begin was het een oninteressant stuk terrein, maar door de opening van een vestiging van Karwei is het plotseling een gewilde stukje grond. Voor Millerson de reden om haar weg te petsen.

Reageer op dit artikel