fotoreportage

Complimenten voor Cafetaria Coen na wielerronde Westbroek

Bedrijfsvoering 414

Complimenten voor Cafetaria Coen na wielerronde Westbroek
Foto: Herbert Wiggerman

De tiende editie van de wielerronde Westbroek is niet alleen voor de winnaar uitgelopen op een succes. Linda en Coen van Dijk van Cafetaria Coen, waar de wedstrijd begon en eindigde, hebben twee topdagen gehad. Ook Spieren voor Spieren ontvangt een mooi bedrag. 

De wielerronde Westbroek werd op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus voor de tiende keer georganiseerd. Voor Linda en Coen van Dijk van Cafetaria Coen was het de vierde keer dat ze betrokken waren bij het evenement. De zaak bevindt zich op een prominente plek; start en finish vonden voor de cafetaria plaats.

800 bitterballen

Zo’n 250 mensen kwamen af op de tijdrit op vrijdag. De ronde op zaterdag trok tussen de 400 en 500 man. In totaal heeft Cafetaria Coen 800 gratis bitterballen geserveerd en meer dan 80 kinderen blij gemaakt met gratis ijsjes en friet. ‘Qua drukte was het in ieder geval top’, laat Coen van Dijk weten.

Cafetaria Coen Wielerronde Westbroek 2019

Foto: Herbert Wiggerman.

Geslaagd

Ook qua organisatie is alles gesmeerd verlopen. ‘We kregen veel complimenten van klanten en van de organisatie’, glundert de ondernemer. ‘Dan is het wat mij betreft geslaagd.’  Cafetaria Coen is ook sponsor van het evenement en verzorgde samen met Café ’t Kikkertje voor het eerst een horecaplein met twee grote tenten op het kerkplein, tegenover de cafetaria. Daar serveerde het team broodjes braadworst en beenham, was er een buitenbar en een kinderplein. De cafetaria organiseerde ook een frikandellenwedstrijd.

Spieren voor Spieren

Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd om geld op te halen voor de stichting Spieren voor Spieren. Cafetaria Coen draagt 5 procent van de opbrengst af aan dit goede doel. In totaal heeft het evenement zo’n €7000 opgeleverd voor de stichting.

Cafetaria Coen Wielerronde Westbroek 2019

Cafetaria Coen van Coen en Linda van Dijk is mede-organisator van de jaarlijkse wielerronde van Westbroek. Foto: Herbert Wiggerman.


Foto's

Reageer op dit artikel