fotoreportage

Foto’s: unieke Bram’s Gourmet Frites in Bleiswijk

Bedrijfsvoering 1250

De nieuwste Bram’s Gourmet Frites is geopend in Bleiswijk. Het is een bijzondere locatie. De zeecontainers kennen we al, maar twee op elkaar gestapeld is nieuw. Bekijk de foto’s van deze nieuwe vestiging.

Foto’s: unieke Bram’s Gourmet Frites in Bleiswijk
Foto: Fotobureau Roel Dijkstra

Bram’s Gourmet Frites Bleiswijk is te vinden op het bedrijvenpark Prisma, naast een McDonald’s en Kentucky Fried Chicken. Het gaat in totaal om drie containers. Eén is voor de verkoop, de andere twee zijn gestapeld en bieden plek aan twintig tot dertig gasten. De bovenste container is voorzien van een fraaie glazen voorkant en een warm en gezellig interieur. De ondernemer is Juan da Silva.

De kans bestaat dat Bram’s Gourmet Frites meer van dit soort locaties zal openen.

Bekijk alle foto’s van Bram’s Gourmet Frites in Bleiswijk.

Foto's

Reageer op dit artikel