fotoreportage

Tony’s Plaza: luxe friet en hamburgers na het tanken

Bedrijfsvoering 777

Dat gemak voor de consument steeds belangrijker wordt in fastservice, is wel te zien bij de pas geopende Plaza in IJsselstein. In samenwerking met De Haan Minerale en Oliën opende Sligro hier onlangs Tony’s Plaza. Een bijzonder huwelijk, dat heeft geresulteerd in een cafetaria als tankshop. 

Tony’s Plaza: luxe friet en hamburgers na het tanken
Fotografie: Herbert Wiggerman.

Tony’s Plaza in IJsselstein opende dat eind juni de deuren. De vestiging bevindt zich in een tankshop langs de N218 aan de rand van IJsselstein. Sterker nog: de hele shop is een Plaza, compleet met een counter en een bakwand. Wie hier tankt, kan bij dezelfde kassa een frietje of hamburger bestellen.

Nieuwe locaties

Deze Plaza in IJsselstein toont tevens aan dat er een verandering plaatsvindt in de locaties waar consumenten hun friet en snacks afhalen of consumeren. Tony’s Plaza is een samenwerking tussen Sligro en De Haan Minerale Oliën, dat zo’n 150 tankstations in Nederland exploiteert. Rob Doorn, formulemanager van Plaza en Big Snack, is nauw betrokken geweest bij de opzet van de vestiging en ziet veel aspecten die kansen bieden voor de gehele formule.

Binnenkort in Snackkoerier een uitgebreid interview met Rob Doorn over de formule van Sligro. Nu alvast de foto’s van Tony’s Plaza. Klik rechtsonder op full screen om de onderschriften te lezen. Fotografie: Herbert Wiggerman.

 

Foto's

Reageer op dit artikel