fotoreportage

Rolph’s Deli: een snelle hap op hoog niveau

Bedrijfsvoering 820

Rolph’s Deli in Rotterdam is een lunchroom in het hogere segment. Snackkoerier nam er een kijkje, om te zien hoe snelheid, beleving en luxe samenkomen in dé hotspot op de Kop van Zuid. 

Rolph’s Deli: een snelle hap op hoog niveau
(C) Roel Dijkstra / Joep van der Pal Rotterdam - Rolph's Deli - kop van zuid

Rolph’s Deli opende zo’n zes maanden geleden en wordt gerund door Rolph Hensens. De ondernemer staat daarnaast ook al 4,5 jaar aan het roer bij HMB Restaurant in Rotterdam, op steenworpafstand van Rolph’s Deli. In de editie 2018 van Restaurantgids Lekker bezet HMB in de lijst van de beste 500 restaurants van Nederland nummer 52.

De lat ligt er dus hoog. Dat geldt ook voor Rolph’s Deli. HIP Studio tekende voor het ontwerp van de zaak. Chique, maar ook toegankelijk. In de augustuseditie van Snackkoerier een reportage, nu alvast de foto’s.

Grootte: 105 vierkante meter

Aantal zitplaatsen: 73 (35 binnen, 38 buiten)

Reageer op dit artikel