fotoreportage

Groene snackwagen trekt de aandacht op Koningsdag

Bedrijfsvoering 1055

De groene snackwagen, genaamd de Groenwagen, kwam op Koningsnacht- en dag voor het eerst in actie. En dat leverde mooie plaatjes op.

Groene snackwagen trekt de aandacht op Koningsdag
Foto: Henk Riswick

De groene snackwagen van cateringbedrijf De Timp is volledig zelfvoorzienend, de eerste in z’n soort. De omgebouwde wagen heeft zonnepanelen op het dak liggen en beschikt over hergebruikte accu’s in combinatie met een batterijmanagementsysteem. Hierdoor kan de opgewekte stroom worden opgeslagen en benut wanneer er behoefte is. De hergebruikte accu’s zijn afkomstig van elektrische voertuigen.

groene snackwagen

Foto: Henk Riswick

Groentainer

De nieuwe snackwagen van cateringbedrijf De Timp, gespecialiseerd in friet en snacks, is ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde bedrijven. Eerder al ontwikkelde De Timp de Groentainer. Deze verkoopunit, gemaakt van een tweedehands zeecontainer, heeft een eigentijdse uitstraling en doet dienst als foodtruck. Ook hier zijn zonnepanelen en opslagaccu’s toegepast. Dat laatste geldt ook voor de Engelse stadsbus.

>>Lees ook>> Primeur: cateraar bouwt zelfvoorzienende snackwagen

Op Koningsnacht- en dag stond de groene snackwagen op het Mariaplein in het centrum van Beltrum. De friet en snacks vlogen, zoals verwacht, over de toonbank.

 

Foto's

Reageer op dit artikel