fotoreportage

Cafetariahouders FHC Formulebeheer ontdekken Barcelona

Bedrijfsvoering 320

FHC Formulebeheer nam deze week zo’n vijftig cafetariahouders en partners mee naar Barcelona om alle trends en ontwikkelingen in deze stad op te snuiven en de eetgewoontes van de Catalanen te ontdekken. Snackkoerier mocht mee. 

Cafetariahouders FHC Formulebeheer ontdekken Barcelona
Het waren mooie dagen in Barcelona, met genoeg inspiratie voor de eigen onderneming.

Drie dagen konden cafetariaondernemers, leveranciers en medewerkers van FHC Formulebeheer zich onderdompelen in de smaken, het gevoel en de entourage van culinair Barcelona. Het werd duidelijk dat eten en drinken voor de Catalanen een cruciaal onderdeel is van het dagelijkse leven. Het draait daarbij om beleving, genieten en sociale interactie. Voor de groep ondernemers uit Nederland een inspirerende en leerzame ontdekkingsreis.

Binnenkort in Snackkoerier een uitgebreid verslag. Nu alvast de foto’s.

Foto's

Reageer op dit artikel