fotoreportage

Foto’s: De nieuwe Family Fijnaart

Bedrijfsvoering 237

De nieuwe Family Fijnaart is open. Ondernemers Annette en Henk van Lenten hebben daarmee de derde Family die geheel in de nieuwe stijl van de formule is vormgegeven. Met de opening gaat een lang gekoesterde wens van het ondernemerspaar in vervulling. Bekijk hier de beelden.

Foto’s: De nieuwe Family Fijnaart
Er is een zee aan ruimte in de winkel van bijna 350 vierkante meter met verschillende zitgelegenheden. Foto: Peter Roek.

De droom van Henk en Annette van Lenten komt uit met hun nieuwe Cafetaria Eethuis Family Fijnaart. Al steekt het ondernemerspaar niet onder stoelen of banken dat de periode van verbouwen en een zaak runnen ‘best zwaar’ was.

Family Fijnaart is al ruim tien jaar een begrip in het Brabantse dorp. Meerdere jaren scoorde Family Fijnaart hoge noteringen in de Cafetaria top 100 van Snackkoerier.
Halverwege 2016 maakten Annette en Henk van Lenten bekend dat ze een nieuwe zaak aan de overkant van de straat gingen betrekken, want in de oude winkel waren ze uit hun jasje gegroeid. Ze moesten zowel in het weekend als doordeweeks nee verkopen aan mensen die even rustig wilden eten. Ook de keuken werd te klein.

In totaal heeft de nieuwe Family Fijnaart binnen zeventig zitplaatsen in het eethuis en acht in het afhaalgedeelte voor de snelle eters. Buiten is het eerste terras voor het afhaalgedeelte af. Op het tweede terras voor het eethuis kunnen twintig gasten zitten. Dit terras is echter nog niet klaar.

Foto: Peter Roek

>> Meer over Family Fijnaart lezen

Reageer op dit artikel