fotoreportage

De foodtrucks van Pinkpop 2017

Bedrijfsvoering 371

Tijdens muziekfestival Pinkpop in Landgraaf werd afgelopen weekend niet alleen gezongen en gedanst, maar ook genoeg gegeten. Bekijk de fotoreportage van de bijzondere snacks waar festivalbezoekers dit jaar uit konden kiezen.

De foodtrucks van Pinkpop 2017
Veel foodtrucks hebben leuke namen voor zichzelf bedacht.

Ton Vis, eigenaar van Cafetaria Oostvoorne, columnist van Snackkoerier en fan van bands als System of a Down en Prophets of Rage (geen muziek voor in de zaak), is al jarenlang een trouwe bezoeker van Pinkpop. Naast de muziek is hij vooral bezig met foto’s maken van alle snacks die op het festivalterrein te krijgen zijn. Friet, hamburgers, frikandellen en kroketten werden het meeste verkocht, maar er stond ook een hele stoet foodtrucks op het terrein geparkeerd met een uiteenlopend aanbod. Een kleine greep uit de bijzondere snacks van Pinkpop 2017.

Reageer op dit artikel