fotoreportage

HMSHost opent fastfoodconcepten in Designer Outlet Roermond

Bedrijfsvoering 1150

HMSHost International heeft zes nieuwe horecaconcepten in McArthurGlen Designer Outlet Roermond geopend. Nadat ze zich eerst op vliegvelden hebben gepositioneerd en zich vervolgens ook hebben verlegd naar treinstations, is het betreden van deze nieuwe markt een volgende strategische stap. 

HMSHost opent fastfoodconcepten in Designer Outlet Roermond
Burger Federation HMSHost

Na de opening van de eerste Starbucks store in het Designer Outlet Roermond, heeft HMSHost International nu een tweede Starbucks geopend. Naast Starbucks biedt het nu ook een Kamps Backstube met versgebakken lekkernijen. Dat zijn Duitse pretzels en een assortiment aan koude en warme snacks. Het derde concept is Burger Federation, een eigen concept van HMSHost. Dit concept speelt in op de vraag naar gourmet burgers van lokale en biologische ingrediënten geïnspireerd op internationale recepten. Daarnaast heten ze gasten welkom in de Doner Kebab & Pommes Frites, Entré Café en Sausage Company met een breed assortiment van kwaliteitsworsten.

Zevende concept later geopend

Later dit jaar wordt er nog zevende concept toegevoegd: German Kitchen by Käfer. Dit Duitse food & beverage concept serveert vers gegrilde worsten uit Beieren en andere specialiteiten.  Käfer is in 1930 opgericht in München en serveert wereldwijd meer dan 220.000 gasten. Walter Seib, CEO van HMSHost International. ‘We zijn trots op onze samenwerking met McArthurGlen. Met het vernieuwde Designer Outlet Roermond en het brede aanbod van eten en drinken verwachten we dat de andere concepten het ook erg goed gaan doen.’ Designer Outlet Roermond is met 46.700 vierkante meter de grootste outlet in Noord-Europa en is mede door bezoekers uit omliggende landen Duitsland en België ook het meest succesvolle designer outlet center in Nederland.

Reageer op dit artikel