fotoreportage

Foto’s: Nieuwe pilot store Délifrance

Bedrijfsvoering

Délifrance Nederland heeft aan de rijksweg A13 een restaurant en corner geopend in nieuwe stijl. De vestiging, die onder leiding staat van franchisenemer Jan van der Heijden, dient als pilot  voor toekomstig te openen locaties. Nieuw zijn bijvoorbeeld de voorbelegde broodjes.

Foto’s: Nieuwe pilot store Délifrance

De vestiging langs de snelweg dient niet alleen als voorbeeld voor Nederland, maar voor heel Europa. Tevens is het een voorbeeld voor de huidige Délifrance restaurants en corners, welke bij een succesvol verloop zullen worden verbouwd.

De huidige uitstraling welke in 2010 is geïntroduceerd, is volledige op de schop gegaan.
Eyecatcher is de wall-of-crumb: een kijkje in de binnenkant van een pas gebakken brood, de kernidentiteit van Délifrance. De open keuken geeft gasten een kijkje in de bereiding van hun maaltijd.

Délifrance staat met name bekend om de vers belegde baguettes. In het nieuwe concept ligt de focus niet langer alleen op de lunch, maar kunnen gasten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat genieten van zowel de Franse klassiekers als een eigentijdser assortiment.

In het restaurant worden gasten de gehele dag bediend. Daarnaast voldoet Délifrance met de toevoeging van de ‘Grab & Go’ corner aan de behoefte van de snelle passant. Anders dan men van Délifrance gewend is, liggen de broodjes hier al voorbelegd in de koeling klaar.

Reageer op dit artikel