fotoreportage

Foto’s: Jos van Alphen opent honderdste Kwalitaria

Bedrijfsvoering

Jos en Nathalie van Alphen openden samen met wethouder economische zaken Antoine Walraven van Best hun Kwalitaria Xl door het oplaten van ballonnen. Walraven stak zijn bewondering voor het ondernemerspaar niet onder stoelen of banken. ‘Jullie investeren tegen de crisis in, klagen niet, maar doen juist iets.’ Van Alphen, die zijn eigen formule Eetplezier uitbaatte voor hij zich bij Kwalitaria aansloot, verbouwde zijn bedrijf rigoureus. De gast kan er van ontbijt tot avondeten terecht. Het bedrijf haakt in op alle moderne trends zoals frontcooking, versbeleving en dergelijke zonder omzetmakers als de verse frites en snacks uit het oog te verliezen.

Foto’s: Jos van Alphen opent honderdste Kwalitaria
Reageer op dit artikel