blog

Blog: keihard werken

Bedrijfsvoering 285

Voor het eerst in mijn leven heb ik de band Muse live gezien. Het was één van de headliners op het Duitse Rock am Ring-festival. Een onvergetelijke ervaring, en daar heb ik keihard voor moeten werken.

Blog: keihard werken

Als je helemaal vooraan wilt staan bij een show waar 49.999 andere rockfans ook voor warmlopen, moet je al aanwezig zijn als de eerste van zes acts vroeg in de middag het openingsnummer inzet. Vervolgens is het zaak om te proberen steeds weer een stukje verder naar voren te komen.

Heb je eenmaal de ideale spot, dan moet je die met je hele lijf verdedigen. En niet naar het toilet of iets te eten gaan halen, want dan kun je weer achteraan beginnen. Dat betekent een goede voorbereiding, zodat je tien uur lang op je benen kunt blijven staan. Daarna mag je instorten. Ik kan jullie zeggen: het was het allemaal waard.

Trots op Snackkoerier

Hard werken, doorzetten en aandacht leiden uiteindelijk tot een mooi resultaat en een voldaan gevoel. Dat geldt ook voor vakblad Snackkoerier. Ik ben ontzettend trots op de juni-editie en op alle mensen die eraan hebben bijgedragen. Zo heeft de fotograaf veel tijd en energie erin gestoken om dé foto voor de cover te schieten. Het resultaat mag er zijn.

Snackkoerier juni 2018

Foto: Marcel van Hoorn

En dan de persoon op de cover, de 20-jarige Lestie Dams. Ook zij werkt keihard om haar doel te bereiken: het runnen van haar eigen Snackpoint-vestiging. Niet alleen Lestie heeft veel geïnvesteerd, ook haar baas, die haar begeleidt en haar een vakopleiding aanbood. En haar docenten, die haar hoofd vullen met de vakkennis die ze nodig heeft. Het resultaat: een superstar in de frituurbranche. Ook hier geldt: doorzettingsvermogen loont.

Tot slot een tip voor Lestie. Zit het je een dagje tegen, loopt het niet zo lekker, zet dan een nummer van Muse op. Bijvoorbeeld Stockholm Syndrome. Dat houdt je zeker een paar uur op de been.

Dennis van Asselt
Chef-redacteur Snackkoerier
dennisvanasselt@vakmedianet.nl

Muse

Muse op Rock am Ring 2018

Reageer op dit artikel