blog

Oud en Nieuw

Bedrijfsvoering 95

Nee, ik ga het niet over Oud en Nieuw hebben. Daar is het nog een beetje te vroeg voor. Laten we eerst het sinterklaasfeest maar overleven. Ik wil de aandacht vestigen op Ton Vis, die na elf jaar trouwe dienst afscheid heeft genomen als columnist van Snackkoerier.

Oud en Nieuw
Foto: Diederik van der Laan

Dat is een flinke tijd, zeker als je je bedenkt dat onze wereld er toen heel anders uitzag. Ton heeft het wel en wee rondom die veranderingen, waar hij als ondernemer natuurlijk ook mee te maken kreeg, altijd open en eerlijk op papier gezet. Op zijn eigen manier, heerlijk onbevangen. Ik zal zijn anekdotes missen, maar het is zeker geen afscheid. We gaan samen praten over een andere manier waarop Ton zijn kennis en inzichten voor ons kan inzetten. De afspraak is al gemaakt.

Nieuwe columnist

Aangezien Ton zijn zaak overdraagt aan zijn zonen, voelden we het al een klein beetje aankomen dat hij ook met zijn bijdragen aan dit blad zou stoppen. Daarom zijn we al voorzichtig op zoek gegaan naar een nieuwe columnist. Dat heeft niet lang geduurd, want we kregen een paar weken geleden een belletje van iemand die vroeg of hij af en toe voor Snackkoerier in de pen zou mogen klimmen: Arn Zuyderduin, eigenaar van Vlaams friteshuis Van Gogh in Amersfoort. Een ervaren en gedreven ondernemer, en we voelen ons vereerd dat hij voor ons gaat schrijven.

Mijlpaal

Ook oud en nieuw: de komst van de nieuwe columnist valt samen met nog veel meer veranderingen die voor ons in aantocht zijn. Ook dáár zeg ik nu nog niet veel over. Ik kan wel verklappen dat het een mijlpaal is in de geschiedenis van dit blad en dat jullie, onze lezers, daar binnenkort getuige van zullen zijn. Tijdens de komende Horecava zal alles duidelijk worden. Ik ben er in ieder geval heel enthousiast over, en ik hoop van harte dat jullie dat straks ook zijn, zo vlak na Oud en Nieuw.

Dennis van Asselt
Chef-redacteur Snackkoerier
dennisvanasselt@vakmedianet.nl

Reageer op dit artikel