blog

Grootste’ loser nu een winnaar

Bedrijfsvoering

Door af te vallen geld verdienen. Dat kan ex-deelnemer aan de Amerikaanse TV-show The Biggest Looser. Voor ieder pondje dat ze kwijtraakt, krijgt ze $1000 van broodjesketen Subway

Grootste’ loser nu een winnaar

Subway heeft een nieuwe ‘gewichtige’ ambassadeur. Shay Sorrells, de zwaarste deelnemer aan het afslankprogramma The Biggest Loser heeft zich verbonden aan de broodjesketen.

Sorrels, met 214 kilo, de zwaarste deelnemer aan de tv-show The Biggest Loser (in Nederland: De Afvallers) verloor tot aan de finale maar liefst 78 kilo. Omdat ze de stimulans van de optredens in de show kwijt is heeft Subway haar een aanbod gedaan. Voor iedere Amerikaans pondje (ongeveer 450 gram) die Sorrells het komende seizoen verliest, dat loopt tot mei, betaalt de keten haar $1000,-. Daarnaast gaat ze als een soort ambassadeur van de keten fungeren.

Subway heeft met Jared Fogle al zo’n zelfde zwaargewicht als uithangbord. Deze student verloor in 1998 een fenomenale 110 kilo waarvoor hij de sandwiches van Subway, en natuurlijk hard oefenen, verantwoordelijk acht. Sindsdien staat hij op de loonlijst van de keten.

De vorderingen van Sorrells zijn het komende seizoen ook weer in het tv-programma te volgen. Subway is sponsor geworden.

Meer blogs van Snackkoerier:

Reageer op dit artikel