blog

Ik begrijp ze niet, die Amerikanen

Bedrijfsvoering

Ik begrijp ze niet. De Amerikaanse consument die fors aan overgewicht lijdt en ook niet de fastfoodketens die aan de ene kant gezonde producten flink promoten maar ondertussen ongezonde op de kaart zet.

Ik begrijp ze niet, die Amerikanen

Neem nu KFC met haar nieuwe sandwich de Double Down. Wat normaal gesproken het broodje zou zijn bestaat uit twee plakken kipfilet. Met daartussen bacon, kaas en saus. Hoe verzin je het? Zeker als je als keten de laatste tijd goede sier probeerde te maken met magere gegrilde kipproducten.

Diëtisten veroordelen het product. Niet zozeer vanwege de calorien maar wel vanwege de hoeveelheid verzadigd vet (de helft van de dagelijkse maximale hoeveelheid) en de hoeveelheid zout (meer dan de helft).

Reageer op dit artikel