blog

Politici trekken aandacht met kroketje

Bedrijfsvoering

Dat politici er veel voor over hebben om in het nieuws te komen wisten we al lang. Daar is ook niks mee als het een serieus (aangepakt) onderwerp betreft. De VVD Westland probeert het met wat ze een krokettentest noemen.

Politici trekken aandacht met kroketje

Landelijke politici verschijnen in verkiezingstijd plotseling in de meest onbenullige tv-programma’s onder het motto dat alle aandacht goed is. Lokale politici (gemeente-raadsverkeizingen) hebben niet zo’n platform en doen het anders. We kregen via via het volgende persbericht met een foto van krokettenetende politici:

‘Waar eet je de de lekkerste kroket in het Westland ?’

Afgelopen weekend was VVD Westland op straat te vinden in ´s-Gravenzande, Naaldwijk, De Lier en Monster. Buiten was het zonnig maar koud, dus bij elk kernbe-zoek bezocht de VVD ook een snackbar (in Naaldwijk twee) om een kroket te proe-ven.

Goed nieuws: alle kroketten smaakten heerlijk, de bediening was erg aardig en de zaken zagen er mooi uit. De laagste score was daarom een niet geringe 7,5, dus het was echt goed. Helaas hebben we niet alle snackbars kunnen bezoeken, maar uit ervaring weten we dat de kroketten overal goed smaken.

Van wat we geproefd hebben kan er toch maar één de beste zijn, en die vonden we in Naaldwijk. Snackbar New York Piza Delivery (voorheen De Kroon) kreeg een dik-verdiende 9,5 van ons. Hulde!!

Einde persbericht.

Ik ben blij dat de VVD niet belast is met het testen van bijvoorbeeld de veiligheid van elektrische apparatuur.

Aan de andere kant, nu ik dit stukje heb geschreven hebben ze de publiceit die ze wilden nog gekregen ook.

Reageer op dit artikel