artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.99: Cafetaria EminOglu, Haarlem

Bedrijfsvoering 172

Bij Cafetaria EminOglu weten ze wat hard werken is. En dat met een royale glimlach op het gezicht. De zaak is opgeknapt en ziet er schoon en opgeruimd uit.

Cafetaria Top 100 2017 nr.99: Cafetaria EminOglu, Haarlem

We bestellen friet, een goulashkroket en een broodje warm vlees. We constateren dat er met goede producten wordt gewerkt en dat de prijzen bij deze wijkzaak gunstig zijn. Deze ondernemer weet wat belangrijk is voor de wijk. Want er wordt serieus werk gemaakt van afhaal- en bezorgmaaltijden. De website is hiervoor prima ingericht. Wie op de site de menukaart bekijkt, kan eenvoudig zijn bestelling plaatsen. Zowel afhalen als bezorgen kan.

Betalen doe je vooraf via iDeal en je kunt op het kwartier precies aangeven wanneer de bestelling moet worden gebracht. Kijk, dan heb je het begrepen. Het is dan ook niet meer dan terecht om een plaatsje te krijgen in de Cafetaria Top 100.

Cafetaria EminOglu
Nagtzaamstraat 3
2032 TD Haarlem
Eminoglu.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel