artikel

Cafetaria Top 100 2017 nr.97: Cafetaria Borst, Wezep

Bedrijfsvoering 137

Deze dorpscafetaria doet het voortreffelijk en mag zich met recht de trots van Wezep noemen. De zaak telt 26 zitplaatsen en als wij op een donderdagavond binnenstappen, is het aardig gevuld.

Cafetaria Top 100 2017 nr.97: Cafetaria Borst, Wezep

Vier medewerkers zorgen ervoor dat we direct met een glimlach begroet worden en binnen drie minuten een friet met lentesaus en een sitostick kunnen bestellen. We hebben weinig tijd om ons te verbazen over de lage prijzen, als de bestelling al wordt uitgeserveerd. Wat hier opvalt, is de hygiëne. Cafetaria Borst is een zeer schone zaak, maar qua sfeer en beleving valt er nog wel wat te winnen, zeker als je je wilt onderscheiden. Wat echter niet onopgemerkt mag blijven, zijn de zelfgemaakte sauzen. Ook de website is noemenswaardig, alleen al vanwege de eenvoud. De Facebookpagina heeft ruim 1500 fans. Dat worden er na deze Top 100-notering rap meer.

Cafetaria Borst
Keizersweg 32
8091 JJ Wezep
Cafetaria-borst.nl

Bekijk hier de complete ranglijst van de Cafetaria Top 100 2017…

Reageer op dit artikel